Skip to content

Onze services

Stichting Noggus&Noggus is in de gemeenten Dalfsen, Hasselt, Ommen en Staphorst de belangrijkste spil in de circulaire economie. Dit betekent dat wij alle herbruikbare spullen hun waarde laten behouden door deze verkopen in onze winkels of door deze te recyclen tot nieuwe grondstoffen. Herbruikbare spullen kunnen gebracht worden naar onze innamepunten in onze vestigingen.

Ben je zelf niet in de gelegenheid bent om herbruikbare spullen te brengen? Dan kunnen wij dit ophalen. Inwoners van gemeente Dalfsen, Hasselt en Staphorst kunnen hiervoor een telefonische afspraak maken. Inwoners van gemeente Ommen kunnen online aan ophaalafspraak maken. Maak hiervoor een afspraak via onderstaande knop.


Herbruikbare spullen – gratis opgehaald

Onze gratis ophaaldienst haalt herbruikbare goederen thuis bij je op. Inwoners van Zwolle kunnen hiervoor online een afspraak inplannen, via ons online plansysteem. Het is ook mogelijk om telefonisch een afspraak te maken.Bel ons om af te spreken wanneer we de goederen kunnen ophalen. Een afspraak maken kan natuurlijk ook aan de balie van onze winkel.

Dalfsen: (0529) 43 39 88
Hasselt: (038) 47 72 424
Staphorst: (0522) 46 28 28

Dit zijn de voorwaarden van onze gratis ophaaldienst:
• Alle op te halen goederen klaarzetten op begane grond, achter de eerste deur in huis.
• Zorg dat grote of zware artikelen draag- en hanteerbaar zijn.
• Grote goederen zoals grote kledingkasten gedemonteerd klaarzetten.
• Kleingoed en kleding verpakken in zakken of dozen.
• Wij werken volgens een vastgesteld innamebeleid. Onze chauffeurs beslissen welke goederen hierbij horen.
• Producten die niet herbruikbaar zijn kunnen opgehaald worden door onze samenwerkingspartner ROVA.
• Zet geen goederen op straat.

Voor wie is de gratis ophaaldienst?
I
nwoners van de gemeente Dalfsen, Hasselt, Ommen en Staphorst kunnen gebruikmaken van onze service. Inwoners van buiten deze gemeentes zijn van harte welkom op goederen aan te bieden bij ons innamepunt bij onze vestigingen. 

Bezorgservice in gemeenten waar Noggus&Noggus actief is
Wij bieden ook bezorgservice aan. Aankopen uit de winkel bezorgen wij aan inwoners van gemeente Dalfsen, Hasselt, Ommen en Staphorst voor €15 per bezorging.
• Bezorging wordt afgerekend bij aankoop het te bezorgen product.
• Onze bezorgers leveren goederen af tot de voordeur.