Vacature zaterdag & vakantiehulp

Noggus&Noggus heeft bij de vestigingen in Ommen en Dalfsen ruimte voor scholieren, die als zaterdaghulp (7 uur per week)  en in de zomervakantie (24 uur tot 38 uur) een leuke bijbaan zoeken.

Volg je een opleiding in de detailhandel of in de techniek? Dan heb je voor ons het goede profiel. Maar ook als je een andere opleiding doet, en iemand bent die graag praktisch bezig is, ben je van harte welkom om te solliciteren. Wat we ook belangrijk vinden is dat je graag met mensen omgaat, en iedereen met respect te woord kan staan.

Waar kun je voor ingezet worden?

  • Assisteren bij de inname: je staat klanten te woord die goederen komen brengen en je helpt hen eventueel met het uitladen. Je registreert de goederen op een lijst. Ook houd je toezicht op de papiercontainer. Als het nodig is ga je ook mee als bijrijder als we goederen gaan ophalen of bezorgen.
  • Sorteren van goederen: alle spullen die bij ons binnenkomen worden gesorteerd voor de winkel of voor de recycling. Jij kunt daar een bijdrage aan leveren door mee te werken. Dat kan zijn bij het testen van electra, maar ook bij het uitzoeken van tijdschriften, of kleingoed, wat er maar voor handen is.
  • Het vullen van schappen in de winkel: elke dag worden nieuwe spullen in de winkel gezet en regelmatig moet er plaats gemaakt worden om ruimte te creëren. Jij kunt snel werken en vindt het belangrijk om de winkel netjes te houden
  • Assisteren achter de kassa: er komen per dag zo’n 200 betalende klanten. Deze mensen willen graag snel geholpen worden. Als je ervaring hebt met kassa-werk, kan dat ook één van jouw taken zijn. Het is hier wel belangrijk dat je goed kunt rekenen.
  • Recyclen: goederen die niet verkocht zijn, brengen we terug tot grondstoffen. Je bent handig met gereedschappen en lichamelijk ook in goede conditie om ervoor te zorgen dat goederen gedemonteerd worden en afgevoerd worden naar containers.
  • Schoonmaakwerk: op zaterdag heeft onze huishoudelijk medewerker vrij, en dan wordt iemand aangewezen om die dag de toiletten schoon te maken, koffiezetten, etc. Jij draait daar je hand niet voor om, dat hoort er ook gewoon bij.

Werktijden:
Op zaterdag van 08.45 uur tot 16.15 uur
Vakanties: van maandag t/m vrijdag van 08.45 uur tot 17.15 uur.

 Salaris:
Wettelijk Minimum Loon

Voor nadere informatie:
Ommen: Monique Backers, bedrijfsleider, telefoon 0529 – 453201
Dalfsen: Robin Drost, telefoon 0529 – 433988

Reageren uiterlijk 25 mei per mail naar  info@noggusennoggus.nl o.v.v. vacature vakantiehulp