Skip to content

Bedrijfsleider Ommen (32-38 uur)

Wij zoeken iemand die past in het volgende profiel:

 • Je bent een ondernemend iemand, die het belangrijk vindt om een bijdrage te leveren aan een duurzame samenleving.
 • Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de processen rond inzameling, verwerking van goederenstromen en de verkoop in de winkel.
 • Je bent gewend om snel te handelen, en kan rustig blijven in situaties waarin je moet improviseren. Dit komt regelmatig voor.
 • Je hebt affiniteit met kringloop, zowel in de verkoop, maar ook vanuit afvalverwerking en je bent in staat om afvalstromen efficiënt en milieubewust te verwerken. Daarvoor is technisch inzicht nodig.
 • Mensen typeren jou als een natuurlijk leider, toch sta je gewoon naast je mensen en bent zelf altijd bereid om de handen uit de mouwen te steken als de situatie daarom vraagt. Je maakt snel contact met mensen, en kunt gemakkelijk draagvlak creëren. Toch weet je sturend op te treden, en kun je boven de groep staan als de situatie daarom vraagt.
 • Je kunt managementinfo analyseren en je kunt strategisch denken.
 • Je hebt ervaring met administratieve werkzaamheden en kennis van geautomatiseerde systemen.
 • Behalve je aansturende taken onderhoud je externe contacten die verband houden met je functie met o.a. afvalverwerkende bedrijven, reïntegratiebedrijven, maatschappelijke instellingen en ambtenaren van de gemeente. Je bent klantgericht, representatief en kan goed communiceren met mensen op meerdere niveaus.
 • Je vindt het ook een uitdaging om mee te denken in de verdere professionalisering van ons bedrijf. Dit doe je samen met de bedrijfsleiders van alle vestigingen onder aansturing van de directeur. Je bent ook op dat vlak iemand die graag samenwerkt.
 • Je werkt met een team bestaande uit betaalde medewerkers en vrijwilligers. We vinden het belangrijk dat je een netwerk op kunt bouwen in Ommen en vinden het een pré als je een eigen netwerk kunt inbrengen.
 • Je hebt minimaal een opleiding op HBO-niveau of aantoonbaar HBO-niveau afgerond en hebt leidinggevende ervaring opgedaan.
 • Enthousiasme, creativiteit, flexibiliteit en humor horen bij jouw karakter.
 • Je hebt de beschikking over een rijbewijs B.

 Wat bieden wij jou:

 • Een gevarieerde en veelzijdige functie in een bedrijf met ambities
 • Salariëring en rechtspositie volgens de BKN (Branchevereniging Kringloopbedrijven) volgens schaal G (minimum € 2626,41 – maximum € 3939,60)
 • Een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar, met mogelijk uitzicht op een verlenging of een vast dienstverband

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je schriftelijke sollicitatie met CV vòòr 23 september a.s. naar:

Stichting Kringloop en Noggus&Noggus
t.a.v. Inge Houben, manager P&O
Nieuwe Veerallee 12
8019 AG  Zwolle
of per mail naar personeelenorganisatie@kringloopzwolle.nl

Voor vragen en informatie kun je terecht bij Wilma Voortman, directeur Stichting Kringloop Zwolle en Stichting Noggus & Noggus: 06 15604055

Deze sollicitaties staan open voor interne- en externe kandidaten. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat.
De gesprekken zullen plaatsvinden op dinsdag 29 september a.s. 

Over Stichting Noggus & Noggus
Opgericht in 1984 door bevlogen mensen die niet direct aan de slag konden op de arbeidsmarkt, maar wel aan de slag wilden met thema’s die toen al speelden rond duurzaamheid en afvalreductie. In 32 jaar is Noggus & Noggus uitgegroeid naar een stichting met vier winkels, gevestigd in Dalfsen, Hasselt, Ommen en Staphorst. Doel van de stichting is het verminderen van de afvalberg door herbruikbare goederen in te zamelen en te verkopen. Daarnaast biedt ze betaalde arbeidsplaatsen aan werkzoekenden om ze (weer) in het werkritme te laten komen. De winkels hebben ruim 400.000 bezoekers per jaar, heeft 25 mensen in vaste dienst en 160 vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten voor de stichting en de klanten. Sinds 2018 hebben Stichting Kringloop Zwolle en Stichting Noggus & Noggus een intensieve samenwerking. Stichting Noggus & Noggus is lid van de branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland en heeft een ANBI status.