Kringloopbedrijf Noggus&Noggus » nieuws »  winkelmedewerker in Staphorst
Print dit artikel

winkelmedewerker in Staphorst

Wie wordt onze nieuwe winkelmedewerker in Staphorst?

Wie wordt onze nieuwe winkelmedewerker in Staphorst?

   

 

Noggus&Noggus is per 1 oktober 2017 op zoek naar een verkoopmedewerker voor 19 uur per week voor haar vestiging in Staphorst.

Wie zijn wij?

De Stichting Noggus&Noggus is een  kringloopbedrijf, dat midden in de lokale samenleving staat. We zamelen goederen in die we verkopen in onze winkels in Ommen, Staphorst, Dalfsen, Hasselt en Zwartsluis. Goederen en producten die we niet kunnen verkopen, worden teruggebracht naar grondstoffen, die weer hergebruikt kunnen worden.  We hebben ook een sociale doelstelling en willen een plek zijn waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt hun werkervaring kunnen vergroten. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor vrijwilligerswerk.

Bij Noggus&Noggus Staphorst werken vier betaalde medewerkers en ca. 45 vrijwilligers. We hebben gemiddeld 150 betalende bezoekers per dag.

 

De Stichting Noggus&Noggus vormt een eenheid met Stichting Kringloop Zwolle. Beiden hebben als doel om een bijdrage te leveren aan het creëren van nieuwe sociale werkgelegenheid. Vrijwilligers die werken bij de Stichting Noggus&Noggus en Stichting Kringloop Zwolle worden nadrukkelijk uitgenodigd om te solliciteren. Bij gebleken geschiktheid hebben zij voorkeur ten opzichte van externe kandidaten.

 

Wat houdt de functie in?

Je bent verantwoordelijk voor het inbrengen van goederen vanuit de sorteerafdelingen, het prijzen van goederen, het klaarzetten, bedienen en afsluiten van de kassa en het actief te woord staan van klanten.

Je werkt onder leiding van de bedrijfsleider als betaalde medewerker in de winkel samen met gemiddeld twee tot vier vrijwilligers per dag. Je voelt je verantwoordelijk voor een prettige sfeer in de winkel en durft ook je collega-vrijwilligers hierin mee te nemen.

Ook ben je bereid om mee te werken op de sorteerafdelingen in het bedrijf als de situatie daarom vraagt.

Je werkt op < in te vullen door Jan >. Ook word je tenminste 1 x per vier weken ingeroosterd op zaterdag.

 

Wie zoeken we?

Je hebt een opleiding afgerond minimaal op MBO niveau 3. Ook heb je al eerder werkervaring opgedaan in de detailhandel. Je kunt goed omgaan met kassaverkeer. Je hebt een no-nonsense mentaliteit en omdat het werk lichamelijk ook best zwaar kan zijn, beschik je over een goede gezondheid.  Je hebt een klantgerichte instelling en bent representatief.

Je kunt een hoog werktempo goed aan, je werkt in principe zelfstandig en je vindt het belangrijk om een werkklimaat te creëren waar enthousiasme en humor de boventoon mogen voeren.

Ook onderschrijf je onze doelstellingen en ben je bij voorkeur zelf ook maatschappelijk actief.

 

 

Wat zijn je arbeidsvoorwaarden?

Salariëring en rechtspositie volgens het Handboek Arbeidsvoorwaarden voor de Kringloopbranche; de functie wordt ingeschaald in schaal B (€ 1.537,20 min en € 1.671,14 max bij een full-time dienstverband).

In eerste instantie krijg je een contract voor zes maanden met kans op verlenging.

 

Solliciteren?

Je kunt solliciteren tot 12 september 2017. Je brief en cv kun je mailen  aan info@noggusennoggus.nl, ter attentie van Ankie van Ballegoijen, directeur van de Stichting Noggus&Noggus

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met de bedrijfsleider, Jan Pruis, telefoon 0522 -462828.

Aanmelden voor VIPmailing
Spullen over?
Aanbiedingen
Vrijwilliger worden?
Bezorgservice
Kringloopwinkel