Kringloopbedrijf Noggus&Noggus » nieuws »  winkelmedewerker in Hasselt
Print dit artikel

winkelmedewerker in Hasselt

Noggus&Noggus is op zoek naar een algemeen medewerker voor 16 uur per week voor Hasselt en Zwartsluis per 1 oktober 2017

Wie zijn wij?

De Stichting Noggus&Noggus is een  kringloopbedrijf dat midden in de lokale samenleving staat. We zamelen goederen in die we verkopen in onze winkels in Ommen, Staphorst, Dalfsen, Hasselt en Zwartsluis. Goederen en producten die we niet kunnen verkopen, worden teruggebracht naar grondstoffen, die weer hergebruikt kunnen worden.  We hebben ook een sociale doelstelling en willen een plek zijn waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt hun werkervaring kunnen vergroten. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor vrijwilligerswerk.

Bij Noggus&Noggus Hasselt werken twee betaalde medewerkers en ca. 20 vrijwilligers in Hasselt en 10 vrijwilligers in Zwartsluis. We hebben gemiddeld 100 betalende bezoekers per dag.

 

De Stichting Noggus&Noggus vormt een eenheid met Stichting Kringloop Zwolle. Beiden hebben als doel om een bijdrage te leveren aan het creëren van nieuwe sociale werkgelegenheid. Vrijwilligers die werken bij de Stichting Noggus&Noggus en Stichting Kringloop Zwolle worden nadrukkelijk uitgenodigd om te solliciteren. Bij gebleken geschiktheid hebben zij voorkeur ten opzichte van externe kandidaten.

 

Wat houdt de functie in?

Je bent verantwoordelijk voor de inname van goederen, sorteert ze voor de winkel of recycling en prijst de goederen. Verder ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten, bedienen en afsluiten van de kassa en het actief te woord staan van klanten.

Je werkt onder leiding van de bedrijfsleider als betaalde medewerker in de winkel samen met gemiddeld twee tot vier vrijwilligers per dag. Je voelt je verantwoordelijk voor een prettige sfeer in de winkel en durft ook je collega-vrijwilligers hierin mee te nemen.

Je werkdagen worden in onderling overleg afgestemd. Ook ben je bereid om volgens rooster op zaterdag te werken.

Je bent flexibel en vindt het ook geen probleem als je door de chauffeur een keer gevraagd wordt om mee te gaan als bijrijder bij onze ophaalservice.

Je werkt voornamelijk vanuit Hasselt, maar kunt ook gevraagd worden om incidenteel in Zwartsluis te werken.

 

Wie zoeken we?

Je hebt een opleiding afgerond minimaal op MBO niveau 3. Ook heb je al eerder werkervaring opgedaan, bij voorkeur  in de detailhandel. Je kunt goed omgaan met kassaverkeer. Je hebt een no-nonsense mentaliteit en omdat het werk lichamelijk ook best zwaar kan zijn, beschik je over een goede gezondheid.  Je hebt een klantgerichte instelling en bent representatief.

Je kunt een hoog werktempo goed aan, je werkt in principe zelfstandig en je vindt het belangrijk om een werkklimaat te creëren waar enthousiasme en humor de boventoon mogen voeren.

Aanmelden voor VIPmailing
Spullen over?
Aanbiedingen
Vrijwilliger worden?
Bezorgservice
Kringloopwinkel