Kringloopbedrijf Noggus&Noggus » nieuws »  Winkelmedewerker Ommen
Print dit artikel

Winkelmedewerker Ommen

Noggus&Noggus Ommen is op zoek naar een winkelmedewerker

Wie wordt onze nieuwe winkelmedewerker in Ommen?

   

 

Noggus&Noggus is per 1 oktober 2017 op zoek naar een verkoopmedewerker voor 22 uur per week voor haar vestiging in Ommen.

Wie zijn wij?

De Stichting Noggus&Noggus is een  kringloopbedrijf, dat midden in de lokale samenleving staat. We zamelen goederen in die we verkopen in onze winkels in Ommen, Staphorst, Dalfsen, Hasselt en Zwartsluis. Goederen en producten die we niet kunnen verkopen, worden teruggebracht naar grondstoffen, die weer hergebruikt kunnen worden.  We hebben ook een sociale doelstelling en willen een plek zijn waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt hun werkervaring kunnen vergroten. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor vrijwilligerswerk.

Bij Noggus&Noggus Ommen werken vier betaalde medewerkers en ca. 50 vrijwilligers. We hebben gemiddeld 200 betalende bezoekers per dag.

 

De Stichting Noggus&Noggus vormt een eenheid met Stichting Kringloop Zwolle. Beiden hebben als doel om een bijdrage te leveren aan het creëren van nieuwe sociale werkgelegenheid. Vrijwilligers die werken bij de Stichting Noggus&Noggus en Stichting Kringloop Zwolle worden nadrukkelijk uitgenodigd om te solliciteren. Bij gebleken geschiktheid hebben zij voorkeur ten opzichte van externe kandidaten.

 

Wat houdt de functie in?

Je bent verantwoordelijk voor het inbrengen van goederen vanuit de sorteerafdelingen, het prijzen van goederen, het klaarzetten, bedienen en afsluiten van de kassa en het actief te woord staan van klanten.

Je werkt onder leiding van de bedrijfsleider als betaalde medewerker in de winkel samen met gemiddeld twee tot vier vrijwilligers per dag. Je voelt je verantwoordelijk voor een prettige sfeer in de winkel en durft ook je collega-vrijwilligers hierin mee te nemen.

Ook ben je bereid om mee te werken op de sorteerafdelingen in het bedrijf als de situatie daarom vraagt.

Je werkt op maandag, dinsdag en woensdagmiddag. Ook word je 2 x per maand ingeroosterd op zaterdag.

 

Wie zoeken we?

Je hebt een opleiding afgerond minimaal op MBO niveau 3. Ook heb je al eerder werkervaring opgedaan in de detailhandel, en heb je een brede interesse voor alle productgroepen die bij ons verkocht worden. Je kunt goed omgaan met kassaverkeer. Je hebt een no-nonsense mentaliteit en omdat het werk lichamelijk ook best zwaar kan zijn, beschik je over een goede gezondheid.  Je hebt een klantgerichte instelling en bent representatief.

 

 

 

 

Aanmelden voor VIPmailing
Spullen over?
Aanbiedingen
Vrijwilliger worden?
Bezorgservice
Kringloopwinkel