Kringloopbedrijf Noggus&Noggus » nieuws »  Vestiging Zwartsluis sluit
Print dit artikel

Noggus&Noggus sluit vestiging Zwartsluis vanaf 24 december 2017

Zwartsluis – Kringloopbedrijf Noggus&Noggus gaat vanaf 24 december 2017 de winkel sluiten die gevestigd is aan de Molenstraat 3a in Zwartsluis. De winkel is geopend op 1 mei 2013.  Een jaar daarvoor had Landstede Kringloop de locatie van de Groene Cirkel aan de Kerkstraat 22 gesloten vanwege slechte bedrijfsresultaten. Dankzij het aanbod van de Gemeente Zwartewaterland om een doorstart te maken in het voormalige pand van Haar & Zo ontstond een nieuwe gelegenheid voor kringloopactiviteiten in Zwartsluis.

Vanaf het begin was bekend dat dit slechts een tijdelijke voorziening kon zijn, omdat de Gemeente Zwartewaterland een andere bestemming heeft met het pand. Het afgelopen jaar was er nog sprake van een mogelijke komst van de Regiobank naar het pand.

Met ingang van 1 april 2017 is Noggus&Noggus overgenomen van Landstede door het bestuur van Kringloop Zwolle. Daarbij is een weg ingeslagen naar verdere professionalisering van de winkels. De locatie in Zwartsluis is met een winkeloppervlak van 75 m2 te klein om zowel qua uitstraling als winkeloppervlak te voldoen aan de vereisten die gesteld worden aan een zelfstandige winkel. Ook zijn er te weinig klanten om op zoek te gaan naar een grotere locatie.

In december zal Noggus&Noggus een uitverkoop houden met kortingen van 50% op alle producten.

De andere vestiging in de gemeente Zwartewaterland, Noggus&Noggus Hasselt, blijft  wel gewoon open. Ook blijft Noggus&Noggus de aangewezen partij voor het ophalen van goederen in de gemeente Zwartewaterland.
Klanten kunnen daarvoor terecht op het volgende telefoonnummer:
Noggus&Noggus Hasselt: 038 – 4772424
of via
Noggus&Noggus Staphorst: 0522 – 462828.

Aanmelden voor VIPmailing
Spullen over?
Aanbiedingen
Vrijwilliger worden?
Bezorgservice
Kringloopwinkel