Kringloopbedrijf Noggus&Noggus » nieuws »  Algemeen medewerker in Staphorst
Print dit artikel

Algemeen medewerker in Staphorst

 

Noggus&Noggus is op zoek naar een algemeen medewerker voor 24 uur per week  per 1 oktober 2017

Wie zijn wij?

De Stichting Noggus&Noggus is een  kringloopbedrijf dat midden in de lokale samenleving staat. We zamelen goederen in die we verkopen in onze winkels in Ommen, Staphorst, Dalfsen, Hasselt en Zwartsluis. Goederen en producten die we niet kunnen verkopen, worden teruggebracht naar grondstoffen, die weer hergebruikt kunnen worden.  We hebben ook een sociale doelstelling en willen een plek zijn waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt hun werkervaring kunnen vergroten. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor vrijwilligerswerk.

Bij Noggus&Noggus Staphorst werken vier betaalde medewerkers en ca. 45 vrijwilligers. Per jaar wordt in Staphorst 230.000 kilo ingebrachte goederen verwerkt.

 

De Stichting Noggus&Noggus vormt een eenheid met Stichting Kringloop Zwolle. Beiden hebben als doel om een bijdrage te leveren aan het creëren van nieuwe sociale werkgelegenheid. Vrijwilligers die werken bij de Stichting Noggus&Noggus en Stichting Kringloop Zwolle worden nadrukkelijk uitgenodigd om te solliciteren. Bij gebleken geschiktheid hebben zij voorkeur ten opzichte van externe kandidaten.

 

Wat houdt de functie in?

Je bent verantwoordelijk voor de inname van goederen, registreert ze  via een turfsysteem, en maakt een eerste voorselectie of de goederen  verkoopbaar, repareerbaar of te verwerken zijn als grondstof. Je reinigt en test goederen voordat ze doorgeleid worden naar de diverse sorteerafdelingen.

Je bent verantwoordelijk voor opslag van goederen in het magazijn, en helpt mee bij het demonteren van goederen, die worden afgevoerd.

Je ondersteunt waar nodig bij het inrichten van de winkel, en zorgt ervoor dat het bedrijf opgeruimd en schoon is.

Ook wil je meegaan als bijrijder bij onze ophaalservice.

 

Wie zoeken we?

Je hebt een opleiding afgerond minimaal op MBO niveau 2, bij voorkeur in een technische richting. Het werk is lichamelijk zwaar, dus je moet over een goede gezondheid beschikken.

De klanten die goederen komen brengen, worden door jou vriendelijk te woord gestaan.

Je kunt een hoog werktempo goed aan, je werkt in principe zelfstandig en je vindt het belangrijk om samen met je collega’s een werkklimaat te creëren waar enthousiasme en humor de boventoon mogen voeren.

Je bent accuraat en zorgt dat je zelf, maar ook de vrijwilligers die je meehelpen, veilig werken.

Ook onderschrijf je onze doelstellingen en ben je bij voorkeur zelf ook maatschappelijk actief.

Verder moet je beschikken over een geldig rijbewijs B.

Aanmelden voor VIPmailing
Spullen over?
Aanbiedingen
Vrijwilliger worden?
Bezorgservice
Kringloopwinkel